top of page

Viesnīca Hilton 5*, restorāns ''All Dining Restaurant'', Кijeva, 2014

hilton titulbilde.jpg

Kompānijas  ''PROFITEX'' speciālisti ir pabeiguši aprīkot vienu no viesnīcas   Hilton 5* restorāniem — atklātās virtuves tipa restorānu ''All Dining Restaurant''. Virtuve ir aprīkota ar franču ražotāja Molteni iekārtām, kuras paredzētas ēdienu gatavošanai pēc augsto tehnoloģiju virtuves principa restorāna viesu acu priekšā.

Darbi – restorāna virtuves aprīkošana

Pilsēta – Kijeva

Projekta izpildes gads – 2013.-2014.

Iekārtas – Electrolux Professional, TermaLine Electrolux, Molteni u.c.

Tīmekļa vietne: www3.hilton.com

Darbu izpildes veidi:

konsaltings;

tehnoloģiskā projektēšana;

projekta adaptēšana;

tehnoloģisko iekārtu piegāde profesionālai virtuvei;

tehnoloģisko iekārtu montāža;

palaišanas - iestatīšanas darbi;

iekārtu nodošana ekspluatācijā;

virtuves personāla apmācības.

Оbjekts ir aprīkots ar profesionālām virtuves iekārtām:

Siltuma tehnoloģiskā sala TermaLine Electrolux;

Šoka frīzeris Electrolux Professional;

Tvaika konvektomāts TouchLine Electrolux Professional;

Saldējamie skapji Electrolux Professional;

Iekārta  Molteni.

Kompānijas  ''PROFITEX'' speciālisti  projekta ietvaros ir aprīkojuši šādas restorāna zonas:

Pamatvirtuve;

Atklātais restorāns;

Banketu zāle;

Vakara bāra zonas;

Lunch - bārs;

Konferenču zāļu apkalpošanas zonas;

Veļas mazgātava u.c.

Veikto darbu ietvaros ar profesionālām virtuvēm paredzētām  kompānijas  Electrolux Professional, Itālija/Šveice, tehnoloģiskajām iekārtām tika aprīkots restorānu kompleksa karstais cehs.   Теhnoloģisko projektēšanu izpildīja  kompānijas “PROFITEX” projektu birojs.

Molteni  profesionālās iekārtas ir orientētas uz Luxury klases restorāniem.  Katra iekārtas vienība tiek montēta manuāli, un tai  piešķir personālo numuru.

2014. gada februāra beigās  tika sarīkota virkne treniņu personāla apmācībai. Tie tika organizēti kopā ar kompānijas Electrolux Professional Food Service partneri.

bottom of page